top of page
Flyer Karate 29-07-2017 (3).JPG
selfdefence-1.JPG

Karate-zelfverdediging

 

Wil jij graag wat weerbaarder worden? Klaar met de pesterijen? De wijde wereld in met twee voeten stevig op de grond? Misschien is Tomoe  karate selfdefense, zelfverdediging dan iets voor jou. Je leert in een sportieve setting om te gaan met verschillende situaties, voor je zelf op te komen en indien echt nodig ook een klap of een schop uit te delen!

Bij karate denk je misschien niet direct aan zelfverdediging. Kyokushin karate is echter effect karate, niet slechts een mooie kunstvorm. Natuurlijk kan het handig zijn om wat "trucjes" te leren om jezelf in bepaalde situatie te kunnen verdedigen, maar eigenlijk moet je leren vechten om jezelf te leren verdedigen.

De lessen zijn grotendeels gebaseerd op zelfverdediging technieken die voortkomen uit het Kyokushinkai Karate. Doelstelling is om de technieken zo eenvoudig en effectief mogelijk te houden. Geen ingewikkelde grepen of worpen, maar verdedigen door  te leren effectief te blokken en een tegenaanval in te zetten in verschillende situaties. Je leert in de basis "vechten", stoten, schoppen, blokken. Positie, balans, coördinatie, snelheid, hoe zet ik mijn fysieke kracht zo effectief mogelijk in?  

Enige ervaring in Martial Arts is echt NIET nodig.

 Schrijf je nu in!

Toegankelijk: Dames en Heren, jongens/meisjes: 11+

10 Lessen

Kosten: 75,- euro

(Tomoe leden kunnen deelnemen tegen een gereduceerde bijdrage van 50,- euro). Jeugdleden (11-21 jaar) die een betalende cursist meebrengen trainen gratis mee.

Schrijf je nu hier in: 

bottom of page