top of page
1187e998-beaa-46d7-b18f-978f92ca1f8f.JPG

Exameneisen

KWF Exameneisen

 

Tomoe Dojo is lid van de Nederlandse Karate Kyokushin Organisatie (NKKO), welke onderdeel is van de Kyokushin World Federation (KWF). Binnen Tomoe Dojo kun je examen doen, op basis van de KWF exameneisen, t/m 2e kyu (bruine band).

Voor een 1e kyu examen, 1e Dan (zwarte band) en hoger dien je examen te doen voor een (inter)nationale examencommissie gedurende het NKKO/KWF internationale zomerkamp op Papendal (of gelijkwaardig internationaal).

Binnen Tomoe hebben we 2 officiële examenmomenten per jaar, 1x in januari en 1 maal in juni. 

Middels de link vind je de syllabus, de KWF exameneisen.

Examenkosten:

10e t/m 7e kyu: 15,- euro

6e t/m 2e kyu: 25,- euro

Tomoe Jeugd Exameneisen

 

Ook de jeugd krijgt de mogelijkheid om 2x per jaar haar vorderingen te laten zien. Het jeugdexamen is best een beetje serieus, maar ook altijd een beetje een feestje. Naarmate je ouder wordt, verder komt, wordt het steeds een beetje moeilijker. Maar je moet het wel heel bont maken, willen we er niet voor kunnen zorgen dat je ieder half jaar opnieuw, slaagt.

Ten behoeve van de jeugd hebben we bij Tomoe Jeugd Examen eisen opgezet die synchroon lopen met de  formele KWF Exameneisen, alleen opgeknipt in heel veel meer stukjes. Zo is bijv. je 7e jeugd examen  je examen voor je 10e kyu, je oranje band. En dan ben je (minstens) zo goed als elke volwassene met een oranje band en voldoe je volledig aan de bijbehorende KWF exameneisen.

Examenkosten: 7,50 euro

bottom of page