top of page

Sponsoring

1bbc75e1-5a1b-485b-b2b8-ed1a32c526df.jpg

Tomoe Dojo groeit en bloeit en wij willen graag ook alle Tomoeërs de ruimte bieden om maximaal te groeien in het Kyokushin Karate. Om dat op alle fronten te kunnen bewerkstelligen, zijn wij op zoek naar sponsoren, vrienden van Tomoe Dojo.

De Sociale Spaarpot

Ook bij Tomoe Dojo sporten kinderen met behulp van het jeugdsportfonds. De bijdrage van het jeugdsportfonds voldoet voor de contributie en een 1e dogi (karatepak), maar de deelname aan / vervoer naar de extra evenementen, zoals wedstrijden, trainingsdagen en kampen, en misschien zo'n leuke Tomoe Hoodie worden niet vergoed.

Daarnaast zijn er ook tieners en volwassenen die graag willen sporten maar daar door omstandigheden niet de middelen voor hebben. 

De Wedstrijdselectie

Met het succes van het Tomoe Wedstrijdteam stijgen ook de kosten. Denk aan extra zaalhuur, extra vervoerskosten, extra materiaalkosten, extra merchandise. Maar met name ook de internationale deelname aan EK en WK, vliegtickets, hotelkosten, inschrijfgelden, etc.

Toernooien en Evenementen

Naast onze reguliere trainingen organiseert Tomoe Dojo (jeugd)toernooien (prijzen), trainingsdagen en weekenden, ons befaamde jeugdkamp, de hulptroepen (vrijwilligers) middag, etc. 

Een eigen dojo

Een hele grote wens... In het zomerseizoen genieten we bij Tomoe van onze eigen Buitendojo (ontstaan in coronatijd), maar wat zouden we graag ook in de rest van het jaar onze eigen vaste plek hebben! Op zoek naar de locatie (bij voorkeur in Rosmalen of oostzijde Den Bosch) en financiers/investeerders!

Hoe u kunt bijdragen?

Geïnteresseerd om in een van bovenstaande potjes bij te dragen, te sponsoren? Dat kan op verschillende manieren. Zo kunnen wij uw (bedrijfs)naam verbinden aan een van onze evenementen of toernooien, of misschien wel aan de hele wedstrijdselectie. Maar u kunt uw naam ook verbinden aan bijv. één van onze jonge internationale talenten. Een eenvoudige donatie in ons sociale potje wordt zeker ook bijzonder gewaardeerd!

Wij zullen de namen/logo's van  onze sponsoren jaarlijks op een prachtige Tomoe Banner/Vlag plaatsen, welke vervolgens bij de verschillende activiteiten wordt geplaatst. Een andere mogelijkheid is dat wij uw bedrijfsnaam plaatsen op onze Tomoe merchandise. Neem bij interesse gerust contact met ons op!

Steunend Lid

Heeft u geen eigen bedrijf, niet zo'n hele grote portemonnee maar u draagt Tomoe Dojo toch een warm hart toe? Omdat uw kleinkind het zo naar z'n zin heeft, omdat u het als oudlid toch een beetje mist, of gewoon omdat u een liefde heeft voor de matial arts en graag toch een beetje betrokken bent bij onze Dojo? Of misschien omdat je bijzonder graag zou willen deelnemen aan onze informele sparuurtjes op de vrijdagavond?

Wordt dan Steunend Lid! U betaalt half jaarlijks 50,- euro, en wij nodigen u uit om aanwezig te zijn bij onze evenementen en toernooien, u krijgt een uitnodiging voor de kerstborrel,  de einde seizoens-BBQ en de jaarlijkse Tomoe Hulptroepen Vrijwilligers activiteit. Daarnaast kun je dan gratis gebruik maken van de sparuurtjes op vrijdagavond! Overigens kunt u zich desgewenst middels onderstaande button ook inschrijven als vrijwilliger, als onderdeel van de Tomoe Hulptroepen, maar dat hoeft natuurlijk niet.

bottom of page