top of page
Flyer Karate 29-07-2017 (3).JPG

Clinics

 

Naast Kyokushin karatelessen voor jong en oud in verenigingsverband verzorgt Tomoe Dojo desgewenst ook eenmalige clinics op gebied van karate, weerbaarheid, zelfverdediging, kickbox bootcamp of zelfs "Ninja" verjaarsdagspartijtjes.  Voor uw bedrijf, voor op school of de opvang,  het hockey of voetbalteam of als activiteit tijdens uw vrienden- of familieweekend.

Zelfverdediging

Zelfverdediging  is mogelijk voor mannen en vrouwen, meisjes en jongens vanaf 11 jaar. Hoe weerbaar ben jij, hoe sterk ben jij? Hoe reageer je in verschillende situaties? Heb je een idee wat je zou kunnen doen?

De clinics zijn gebaseerd op zelfverdediging technieken die voort komen uit het Kyokushinkai Karate. Doelstelling is om de technieken zo eenvoudig en effectief mogelijk te houden. Geen ingewikkelde grepen of worpen, maar verdedigen door  te leren effectief een tegenaanval in te zetten in verschillende situaties.

 

 

Kick & box Bootcamp

Desgewenst verzorgt Tomoe Dojo ook Kick & Box bootcamps. Nee, u gaat niet echt kickboxen, maar aan de bootcamp clinic worden ten behoeve van kracht en conditietraining schop- en stoottechnieken toegevoegd. Verder natuurlijk volop core-, conditie-, kracht- en balansoefeningen in de buitenlucht.

 
Verjaardagsfeestje

Is uw zoon of dochter een heuse Ninja of wil hij/zij dat op z'n minst worden? Een fascinatie voor Martial Arts, Japan, Sushi of Manga (strip)?  Wij verzorgen graag gedurende een uur een kinder"karate"les in thema. Wij overleggen vooraf met u de mogelijkheden (bijv. 't breken van een  plankje aan het eind van de les). 

 

Een clinic op maat in onderling overleg is vrijwel altijd mogelijk. Neemt u gerust contact op, ook als u op zoek bent naar bijv. meerdere lessen, cursussen.

Standaard kosten voor een eenmalige clinic zijn 75,- euro exclusief vervoer/ accommodatiekosten. 

 

Ben je al  lid van Tomoe Dojo? Dan is een karateles ook voor bijv. je klas of op de opvang al mogelijk voor 30,- euro!

Geïnteresseerd? Wil je meer weten? Meld je via het contact formulier voor meer informatie of bel met Sensei Jet 0620407654! 

Inschrijven Self Defence Cursus 2019/20
bottom of page