top of page

Lidmaatschap

N-25.jpg
1bbc75e1-5a1b-485b-b2b8-ed1a32c526df.jpg
Contributie

 

Ga je Kyokushin karate trainen, dan word je lid van Tomoe Dojo!

Jeugd t/m 17 jaar, maar ook scholieren en  studenten:

90,- euro per half jaar  bij 1x per week trainen

125,- euro per half jaar bij 2 à 3 x per week trainen 

Volwassenen:

135,- euro per half jaar  bij 1x per week trainen

175,- euro per half jaar bij 2 à 3x per week trainen  

Bij inschrijving betaal je eenmalig inschrijfkosten à 15,- euro en de Bondsbijdrage voor de NKKO/KWF à 25,- euro (jeugd t/m 16 jaar) of 30,- euro (17+).

LET OP: Indien een lidmaatschap wordt aangegaan voor 1 maal per week kan desgewenst toch gebruik gemaakt worden van het sparuurtje op de vrijdag of de extra wedstrijdvoorbereidende trainingen op zaterdag tegen een tarief van 5,- euro per extra les (Tikkie).

 

Als er thuis te weinig geld is om je kind, of meerdere kinderen te laten sporten, dan helpt het Jeugdfonds Sport & Cultuur 

's Hertogenbosch. Zij betalen de contributie en eventueel spullen/sportkleding. Ouders kunnen zelf geen bijdrage aanvragen, dit moet via een intermediair, bijv. een leerkracht, jeugdhulpverlener, schuldhulpverlener of het sociaal wijkteam. Word je lid van Tomoe Dojo middels het jeugd sportfonds dan zorgt Tomoe Dojo ervoor dat je naast de reguliere lesuren en je karatepak, jaarlijks aan enkele evenementen en/of toernooien kan deelnemen, ook al zou dat niet binnen de bijdrage vallen. Je wordt gewoon echt lid van de club! Check Tomoe Jeugdkarate.

Info: shertogenbosch@jeugdfondssportencultuur.nl

Meer info:

Jeugdsportfonds
Inschrijven
IMG_2922.JPG

Inschrijven doe je middels onderstaande link. Je ontvangt een persoonlijke bevestiging met een betalings opdracht!

Vrijblijvend Trainen

U kunt bij Tomoe Dojo ook vrijblijvend trainen.

De bootcamplessen op de zondagochtend worden per les (5,- euro) en de Kick-Cross-Camp per les (7,50 euro) per tikkie met u verrekend!

De gevechtstrainingen /sparuurtje van Tomoe Dojo op de vrijdagavond zijn toegankelijk voor niet-leden voor slechts 5,- euro.

De winter Self Defence Cursus  bestaat uit 10 lessen voor 75,- euro!

bottom of page