top of page
Bootcamp-1.jpg
bootcamp-1.JPG

Kick & Box Bootcamp

 

Naast Kyokushin karatelessen voor jong en oud in verenigingsverband verzorgt Tomoe Dojo  ook (Pop-up) Bootcamps in en om Rosmalen.

Een Kick & Box Bootcamp?

Nee, u gaat niet echt kickboxen, maar aan de bootcamp trainingen worden ten behoeve van kracht en conditietraining schop- en stoottechnieken toegevoegd. U leert dus alwel een beetje vechten, maar vooralsnog in de lucht, zonder tegenstander. Verder natuurlijk volop core-, conditie-, kracht- en balansoefeningen in de buitenlucht.

 

Voor het deelnemen aan de bootcamp hoef je geen lid te worden, je sponsort Tomoe Dojo per losse les ( 5,- euro) middels een tikkie. Dus alleen betalen als je ook echt komt trainen. 

Ben je geselecteerd voor het Tomoe Dojo Kata- of Kumite wedstrijdteam en ben je 10 jaar of ouder? Dan zijn de Kick & Box bootcamps gratis, maar ook verplicht!!

De tijden, data en locaties vind je  in de agenda op deze website of middels de evenementen in onze Facebook-groep! Meld je via de link hieronder gewoon aan als lid van de groep op Facebook en we houden je op de hoogte!

bottom of page