Bootcamp-1.jpg
bootcamp-1.JPG

Kick & Box Bootcamp

 

Naast Kyokushin karatelessen voor jong en oud in verenigingsverband verzorgt Tomoe Dojo  ook (Pop-up) Bootcamps in en om Rosmalen.

Een Kick & Box Bootcamp?

Nee, u gaat niet echt kickboxen, maar aan de bootcamp trainingen worden ten behoeve van kracht en conditietraining schop- en stoottechnieken toegevoegd. U leert dus alwel een beetje vechten, maar vooralsnog in de lucht, zonder tegenstander. Verder natuurlijk volop core-, conditie-, kracht- en balansoefeningen in de buitenlucht.

 

Geen vaste tijden, geen vaste locatie. Zowel overdag, als 's avonds en altijd op korte fietsafstand van, of in Rosmalen.  Je  wordt geen lid, maar sponsort Tomoe Dojo per losse les voor slecht 5,- euro. 

Ben je geselecteerd voor het Tomoe Dojo Kata- of Kumite wedstrijdteam en ben je 10 jaar of ouder? Dan zijn de Kick & Box bootcamps gratis, maar ook verplicht!!

De tijden, data en locaties vind je telkens pakweg 2 weken vooruit in de agenda op deze website of middels de evenementen in onze Facebook-groep! Meld je via de link hieronder gewoon aan als lid van de groep op Facebook en we houden je op de hoogte!