top of page
tomoeonline.jpg

Tomoe Online

Door de Covid-19, Corona uitbraak werden we ook bij Tomoe gedwongen tot een ander soort trainingen. Er volgden online lessen, die ondersteunt werden door instructiemateriaal en filmpjes..

Het opgebouwde instuctiemateriaal vinden jullie op:

De bijbehorende filmpjes vinden jullie middels de linkjes in de instructie op youtube, of op ons eigen Youtube kanaal:

d56de4cd-c4b8-46c7-aaa1-212980784fed.jpg

Buitendojo

Door Covid 19 zijn we onze standaard locaties iedere keer weer gesloten of beperkt toegankelijk. In 2020 losten we dat op door te trainen op het terrein van Scouting Hintham (waarvoor nog hartelijk dank!). Ondertussen hebben we onze eigen Buitendojo met Japanse Torii gebouwd! Deze blijft beschikbaar voor bijv. onze jeugdselectietrainingen op de zaterdag, de gevechtstraining / sparuurtje op de vrijdag, de KickCrossCamp en nauurlijk onze vele sociale evenementen!

C83B9C87-62F9-40FB-9454-0130EF5DE128.jpg

Locatie Buitendojo: Heer en Beekstraat 13, Rosmalen

LET OP:

Kom je zelfstandig op de fiets/te voet dan zet je je fiets op de oprit (op slot) en loop je door de poort naar de tuin achterin. Kids die via de oprit komen worden na de les niet terug begeleidt naar de oprit, zij kunnen zelfstandig naar huis!

 

Wordt je gebracht met de auto dan is de drop-of /parkeren op de Elsstraat, een zijstraat van de Heer en Beekstraat, bij de ingang van het kanaalpark. Gelieve hier stapvoets te rijden! Het parkeerterrein alhier is privéterrein en wij worden bij goed gedrag gedoogd! Ouders dienen zelf hun kids via het kanaalpark naar de dojo te begeleiden.

bottom of page